top of page

ONS TEAM

Met één voet in het water en de andere in de Löss

Een verwijzing naar onze achtergrond, die voor de meesten in Midden-Limburg ligt. Een grensregio, rijk aan diversiteit, met rivieren, veengebied, grindgaten, zand- en kleigronden, bossen en heide. Die basisvariëteit vind je ook in het zakelijk landschap én ondernemerschap! Van ZZP'er tot productiebedrijven, dienstverleners, detailhandel en landbouw.

Ons team heeft een brede achtergrond en ervaring met een groot aantal branches. Zo begrijpen we snel waar het in jouw onderneming om draait. 

We zullen ons even kort voorstellen:

Ivo_voorkeurgoed.JPG

BELASTINGADVISEUR

IVO JOOSTEN

In de periode 2008 tot en met mei 2014 deed ik de nodige praktijkervaring op als belastingadviseur in loondienst bij een tweetal grotere MKB accountantskantoren.  Op 1 juni 2014 ging een langgekoesterde wens in vervulling toen ik mede eigenaar werd van TOP. Vanaf dat moment ging ik zaken vanuit een ander perspectief bekijken. Als adviseur met de “ondernemersbril” op, weet je als geen ander wat klanten bezig houdt. Mijn energie haal ik vooral uit het sparren/ meedenken met de ondernemer, om samen tot een (fiscaal) passende oplossing te komen. 

_1090225.JPG

FINANCIEEL ADVISEUR

BERRY CUIJPERS

Ik ben Berry Cuijpers, woonachtig in Melick samen met mijn vrouw Leanne en onze drie zonen Quinn, Brenn en Steff. In mijn vrije tijd kun je mij vinden op de fiets, zowel de wielrenfiets als de mountainbike. Lekker door de natuur en genieten van al het moois om me heen. Naast mijn liefde voor de fiets ben ik ook een keukenavonturier. Er gaat niets boven gezellig koken en eten met familie en vrienden. Hier worden de beste herinneringen gemaakt!


Op zakelijk vlak haal ik mijn energie uit het helpen van klanten bij het bereiken van hun zakelijke doelen. Hierbij ligt mijn focus op het bedrijfseconomische aspect, mede door mijn achtergrond in de accountancy en bijbehorende opleiding. Ik duik graag in de cijfers om helderheid te brengen, en strategieën te ontwikkelen!


Ik heb ook een passie voor nieuwe ontwikkelingen. Om bij te blijven met de snel veranderende wereld heb ik onlangs de leergang Data Analytics & New Technologies gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Ik geloof dat het begrijpen en omarmen van innovaties essentieel is voor het succes van elk bedrijf! Dus, of je nu op zoek bent naar financieel advies, hulp bij het behalen van je zakelijke doelen, of gewoon wilt praten over de nieuwste trends op zakelijk vlak, ik sta voor je klaar.

_1090232.JPG

BELASTINGADVISEUR

RUUD BONGERS

Als generalist binnen de fiscale praktijk sta ik voor je klaar voor uiteenlopende fiscale vraagstukken over diverse belastingmiddelen. Naast mijn opleiding tot Register Belastingadviseur heb ik tevens de Bachelor Accountancy opleiding doorlopen waardoor ik in mijn dagelijkse werkzaamheden op een brede basis kan bouwen. Sinds 2019 ben ik als mede-eigenaar verbonden aan TOP.

 

In mijn vrije tijd kijk ik graag een serie, onderneem ik leuke dingen samen met mijn gezin of ben ik bezig met klusjes in en om ons huis.

_1090230.JPG

SENIOR FINANCIEEL MEDEWERKER

MARCO STOFFELS

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij TOP! in de functie van Senior Financieel Medewerker. Ik vind het hierbij leuk om in nauw contact te staan met de klant. Korte communicatielijnen en begrijpelijke taal vind ik hierbij heel belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik, na een lange recreatieve carrière, op bestuurlijk vlak actief bij de plaatselijke taekwondo-vereniging. Een échte ‘tijdslurper’ is echter het voetbalteam van mijn zoon bij Oranje Blauw ’15. Als trainer/leider ben ik bij iedere training en wedstrijd betrokken. Voor het overige sta ik graag in de keuken en kan ik niet ontkennen dat ik altijd wel in ben voor een speciaal biertje!

_1090227.JPG

JUNIOR FINANCIEEL MEDEWERKER

PAUL POULS

Binnen TOP ben ik medeverantwoordelijk voor de (tijdige) verwerking van de diverse klantadministraties. Dit proces wordt steeds verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd en biedt mij daardoor meer dan voldoende uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik actief binnen diverse verenigingen in Montfort.

_1090233 - Bewerkt - Bewerkt.jpg

OFFICE MANAGER

LISA THEUNISSEN

Als MSc. Marketing Manager en Hospitality Expert heb ik ruime ervaring als onder andere Management Assistant, Hostess, Coördinator, Project- en Locatiemanager in binnen- en buitenland. Bij TOP! Adviseurs voeg ik naast mijn kennis en kunde ook mijn kleurrijke persoonlijkheid toe. Zie ik je snel op kantoor? Dan maak ik graag een babbeltje met je onder genot van een lekker kopje koffie. Naast mijn werkzaamheden als Office Manager bij TOP! Adviseurs ben ik danseres in theaterproducties, ben ik regelmatig in mijn tweede thuisland Spanje te vinden en onderneem ik graag nieuwe (internationale) avonturen met mijn vriend Paul. 

bottom of page