top of page

ONS TEAM

Met één voet in het water en de andere in de Löss

Een verwijzing naar onze achtergrond, die voor de meesten in Midden-Limburg ligt. Een grensregio, rijk aan diversiteit, met rivieren, veengebied, grindgaten, zand- en kleigronden, bossen en heide. Die basisvariëteit vind je ook in het zakelijk landschap én ondernemerschap! Van ZZP'er tot productiebedrijven, dienstverleners, detailhandel en landbouw.

Ons team heeft een brede achtergrond en ervaring met een groot aantal branches. Zo begrijpen we snel waar het in jouw onderneming om draait. 

We zullen ons even kort voorstellen:

Ivo_Joosten.jpg

BELASTINGADVISEUR

IVO JOOSTEN

In de periode 2008 tot en met mei 2014 deed ik de nodige praktijkervaring op als belastingadviseur in loondienst bij een tweetal grotere MKB accountantskantoren.  Op 1 juni 2014 ging een langgekoesterde wens in vervulling toen ik mede eigenaar werd van TOP. Vanaf dat moment ging ik zaken vanuit een ander perspectief bekijken. Als adviseur met de “ondernemersbril” op, weet je als geen ander wat klanten bezig houdt. Mijn energie haal ik vooral uit het sparren/ meedenken met de ondernemer, om samen tot een (fiscaal) passende oplossing te komen. Ik woon samen in Heel met mijn partner en twee prachtige kinderen. Daarnaast kan ik je het een en ander vertellen over Koi karpers en bier brouwen (maar dat is puur hobby).

Berry_Cuijpers.jpg

FINANCIEEL ADVISEUR

BERRY CUIJPERS

Sinds de oprichting ben ik met veel plezier mede eigenaar van TOP. Voor mijn tijd bij TOP heb ik ruim 14 jaar ervaring opgedaan bij een tweetal grote kantoren. Klanten kunnen bij mij terecht voor onder andere de jaarrekening, prognoses, financieringstrajecten en advisering op financieel en bedrijfseconomisch vlak.  Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Als er nog tijd over is dan kook ik graag uitgebreid.

Ruud Bongers.jpg

BELASTINGADVISEUR

RUUD BONGERS

Als generalist binnen de fiscale praktijk sta ik voor je klaar voor uiteenlopende fiscale vraagstukken over diverse belastingmiddelen. Naast mijn opleiding tot Register Belastingadviseur heb ik tevens de Bachelor Accountancy opleiding doorlopen waardoor ik in mijn dagelijkse werkzaamheden op een brede basis kan bouwen. Sinds 2019 ben ik als mede-eigenaar verbonden aan TOP. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen samen met mijn gezin. 

Marco Stoffels.jpg

SENIOR FINANCIEEL MEDEWERKER

MARCO STOFFELS

In de periode 2008 tot en met 2018 heb ik de nodige praktijkervaring opgedaan bij een 3-tal kantoren waarbij ik met een breed scala aan klanten binnen het MKB heb mogen werken. Gaandeweg vond ik het steeds leuker om nauwer bij de klant betrokken te zijn om zodoende te weten wat er speelt en in te kunnen haken op belangrijke ‘life-events’. Korte lijntjes en begrijpelijke taal vind ik hierbij heel belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik op sportief vlak al een kleine 30 jaar gepassioneerd bezig met taekwondo, recreatief alsook bestuurlijk. Voor het overige lees en kook ik graag.

Paul Pouls.jpg

JUNIOR FINANCIEEL MEDEWERKER

PAUL POULS

Binnen TOP ben ik medeverantwoordelijk voor de (tijdige) verwerking van de diverse klantadministraties. Dit proces wordt steeds verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd en biedt mij daardoor meer dan voldoende uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik actief binnen diverse verenigingen in Montfort.

bottom of page